Floransa'da İtalyanca + Sanat, Tasarım, Moda, Fotoğrafçılık, Sanat Tarihi



İtalyancayı hobileriniz aracılığı ile öğrenmek ister misiniz?

Sabahları dil okulunda İtalyanca derslerine katılıp öğleden sonra ise bir sanat okulunda Moda Tasarım, İç Mimari, Endüstriyel Tasarım, Fotoğrafçılık, Sanat Tarihi veya Resim dersleri alıyorsunuz.

İtalyanca Programı (haftada 20 saat)
Dersler hafta içi hergün sabahtan öğlene kadar yapılıyor. Daha önceden İtalyanca eğitimi almış öğrenciler seviye tespit sınavına girerek kendilerine en uygun seviyeden derslere başlayabilirler.

Sanat, Tasarım Fotoğrafçılık
Floransa'da sanat okulunda yer alan dersler tamamen İtalyanca yapılıyor. Öğrencilerin belirli seviyede İtalyanca bilmesi gerekiyor. Dersler başlangıç ve orta olmak üzere 2 farklı seviyede veriliyor.

Programlar

Moda Tasarım
Aksesuar Tasarımı
İç Mimari
Endüstriyel Tasarım
Klasik ve Dijital Fotoğrafçılık
Resim

Sanat Tarihi
Sanat Tarihi dersleri ile Floransa'da sanatın doğuşunu ve bugünkü durumunu inceleme fırsatını yakalarsınız. Dersler konusund auzman öğretmenler ile birlikte sınıf içinde ve müze, sergi ve açık hava sergileri gezilerek yapılır. Dersler İtalyancadır. Öğrencilerin belirli seviyede İtalyanca bilgisine sahip olmaları gerekir.

Daha önceden İtalyanca eğitimi almamış öğrenciler Firenze Dil Merkezi İstanbul'da hızlandırılmış programlar ile istenilen seviyeye gelerek yaz tatillerinde hem İtalyancalarını geliştirirler hem de tasarım ve Sanat programlarına katılabilirler.

Ayrıntılı bilgi ve Kayıt işlemleri için Firenze Yurtdışı Eğitim' e firenze@firenze.com.tr adresine maila tabilir veya 216 3022455'ten randevu alarak bizi görmeye gelebilirsiniz. Danışmanlık hizmeti ücretsizdir.

Hiç yorum yok: