İtalyanca + İtalyan Mutfağı Dersleri

İtalyanca öğrenirken bir aşçılık okulunda İtalyan Mutfağı dersleri alarak İtalyan lezzetlerini evinize taşıyabilirsiniz.Evinizde renkli ev yapımı makarnaları geleneksel İtalyan sosları ile hazırlayabilir veya gizli tiramisu tarifinizle arkadaşlarınızı şaşırtabilirsiniz.

Floransa’da, Roma'da veya Siena'da bulunan profesyonel aşçılık okullarında öğrenciler her ders bir tam İtalyan menüsü yapıyorlar. 4 tabaktan oluşan İtalyan menüsünde öğrenciler geleneksel İtalyan lezzetlerini pişirmenin püf noktalarını da öğreniyorlar. İtalyanca yapılan derslerde aynı zamanda mutfakta İtalyanca konuşmanın keyfini yaşıyorlar. Her ders sonunda pişirdikleri yemekleri n hepbirlikte tadına bakıyorlar.

Haftada 20 saat Standart İtalyanca programı ile birlikte haftada 6 saatlik verilen İtalyan mutfağı derslerine katılmak isteyenlerin minimum temel seviyede İtalyanca bilmesi gerekiyor.


Şehir: Floransa, Roma, Siena
Süre: 2 – 4 hafta arası
Başlangıç Tarihi ve fiyat bilgileri için Firenze Yurtdışı Eğitim’e firenze@firenze.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.Danışmanlık hizmeti ücretsizdir.

Hiç yorum yok: