IED Interior & Showroom Design Yaz Okulu


İç Mimari ve Showroom Tasarımı Yaz Kariyer Programı
İtalyan Tasarımının kalbi Milano tüm ünlü tasarımcıların ve tasarım aktivitelerinin buluştuğu yerdir. Bu programın amacı Tasarımın merkezinde katılımcılara İtalyan tasarım sistemini ve trendlerini tanıtmak ve değer katarak duyuların ön planda olduğu markalarının konseptine uygun dükkanlar ve ticari mekanlar tasarlamalarını sağlamaktır. Bu proje ticari mekanların genel görünümüne, ürünlerin ışıklandırmasına, mekanda kullanılan malzemelere ve renge yoğunlaşır. Öğrenciler çeşitli showroom ziyaretleri yaparak tasarımcıları iş yerlerinde tanıma imkanı bulurlar. Ayrıca yaratıcılığı arttırıcı workshoplara katılarak çeşitli projelerde görev alırlar.
Bu program Italya'da Eğitim'de uzman Firenze Yurtdışı Eğitim danışmanları tarafından İç mimarlık ve mimarlık öğrencilerine özellikle tavsiye edilmektedir.


Visual Merchandising
Bu dersin amacı satış noktalarının tasarım stratejilerini, marka lokasyonunun kabulunü, tüketici davranışlarını analiz etmek ve anlayarak metodoloji elde etmektir. Ayrıca analitik, yaratıcı ve ürünleri hisseden, trendlerden, sosyal hayattan ve pazarlamadan anlayan Vİsual merchandiserların önemini anlatmaktır.

History and Evolution of Commercial Spaces
1930'lardan günümüze ticari alanların tarihinin incelenmesi: Trendler ve tasarım dilinin inelenmesi. Ayrıca Milano'nun ticari gerçekleri ile ilgili çalışmalar yapılacaktır.

Italian Design Contemporary Trends
Tasarım ve mimarinin 50'lerden günümüze gelişimi. İtalyan tasarım projelerinin sosyal alan, tasarım ve moda alanları ile ilgisinin araştırılması: objeler, tasarımcılar, malzemeler, teknoloji ve şirketler.

Interior & Shop Design Workshop
Pratik derler öğrencilerin teorik derslerde öğrendiklerini 3 boyutlu uygulamalarından oluşur. Tüm öğrenciler grup çalışmalar ile doğaçlama projeler hazırlayacaklardır. 2. haftadan itibaren öğrenciler kendilerine 3. haftadaki projelerde liderlik yapacak tasarımcılarla tanışacaklar. Program sonund aöğrenciler 3 boyutlu maket, çizim ve veya bilgisayar sunumlarını sunacaklardır.

Guided Visits
Satış outletlerine, showroomlara, şirketlere ve karakteristik iç mimari özelliklerine sahip alanlara ziyaretler düzenlenecektir.

Lectures
Dersler tasarımcılar ve şirket temsilcileri tarafından verilmektedir.

Süre: 3 hafta
Tarih: 28 Haziran - 16 Temmuz
Dil: İngilizce
Yer: Milano
Ücret:
Okul: 2100 EU
Konaklama: 1000 EU
Tam Paket: 3100 EU

Tam Paket: Eğitim, tercüme, konaklama hizmetleri ve şirket ziyaretlerini içerir.

Konaklama:Öğrenciler şehir içinde bulunan apart otellerde konaklayacaklardır. Odalar çift kişiliktir ,iki yatak, banyo, mutfak ve havalandırma mevcuttur.Tek kişi kalma talepleri erken kayıtlarda ekstra ödeme ile karşılanabilir.

Kayıt işlemleri : Firenze Eğitim Danışmanlığı tarafından ücretsiz olarak takip edilir.

Son Kayıt Tarihi: Tavsiye edilen son kayıt tarihi Nisan sonudur. Programda yer olması durumunda daha ileriki tarihlerde de kayıt alınabilir.

Ödeme: Ödemeler, başvurumuz okul tarafından kabul edildikten sonraki 5 iş günü içinde yapılır.

Vize işlemleri için lütfen Firenze Eğitim Danışmanlığından bilgi alınız.

Başvuru: Firenze Eğitim Danışmanlık
M.E.B İtalyanca ve İspanyolca Dil Merkezi
Bağdat Caddesi Yener apt. 374 / 5
Şaşkınbakkal - İstanbul
tel 216 3022455 fax 216 3025448
e-mail: firenze@firenze.com.trhttp://www.firenze.com.tr/

Hiç yorum yok: