IED Furniture Design - Mobilya Tasarımı Yaz Kariyer Programı



Mobilya Tasarımı Yaz Okulu
Milano tasarımın kalbi olduğu için ve tüm kültürel aktiviteler burada yer aldığı için ve Mobilya tasarımı yapan ünlü tasarımcılar Milano'da yaşadığı için Mobilya Tasarımı programı eğitimi için en uygun şehirlerden biridir. Bu yüzden bu program öğrencilere İtalyan Mobilya Tasarım sistemini trendleri tanıtarak ve ev dekorasyonunda hisleri ön plana çıkartan tasarım senoryaları ile tanıtmaktadır. Ev dekorasyonunda etnik tasarımlari kilimler ve aydınlatma elemanları.
Öğrenciler teorik ve pratik derslerle ve showroom ve tasarım atölyelerine ziyaretlerle İtalyan Mobilya Tasarımı dünyasını tanıyacaklar ve hazırlayacakları projelerle kendilerini tanıtma imkanı bulacaklardır. Bu program İtalya2da Uzman Firenze Yurtdışı Eğitim Danışmanları tarafından Mimarlık, İç Mimarlıki Endüstriyel Tasarım alanında eğitim alan 3 ve 4. sınıf öğrencilerine ve genç mezunlara önerilmektedir.

Material Technologies
Yeni malzemelerin İtalyan tasarım alanında kulanımının analizi. Bu programda öğrencilere yeni ve farklı malzemelerin tanıtımı ve mobilya tasarımında kullanımı sınıf içi derslerle ve çeşitli atölye ziyaretleri ile tanıtılır.


History of Furniture Design
Mobilya Tasarıı ,cağdaş trendler ve tasarım dili tarihinin Brianza'ya (mobilya tasarım sektörünün ana bölgesi) yapılan ziyaretlerle incelenmesi.

Italian Design Contemporary Trends
Tasarım ve mimarinin 50'lerden günümüze gelişimi. İtalyan tasarım projelerinin sosyal alan, tasarım ve moda alanları ile ilgisinin araştırılması: objeler, tasarımcılar, malzemeler, teknoloji ve şirketler.

Furniture Workshop
Pratik derler öğrencilerin teorik derslerde öğrendiklerini 3 boyutlu uygulamalarından oluşur. Tüm öğrenciler grup çalışmalar ile doğaçlama projeler hazırlayacaklardır. 2. haftadan itibaren öğrenciler kendilerine 3. haftadaki projelerde liderlik yapacak tasarımcılarla tanışacaklar. Program sonund aöğrenciler 3 boyutlu maket, çizim ve veya bilgisayar sunumlarını sunacaklardır.

Guided Visits
Satış outletlerine, showroomlara, şirketlere ve karakteristik iç mimari özelliklerine sahip alanlara ziyaretler düzenlenecektir.

Süre: 3 hafta
Tarih: 28 Haziran - 16 Temmuz
Dil: İngilizce
Yer: Milano
Ücret:
Okul: 2100 EU
Konaklama: 1000 EU
Tam Paket: 3100 EU
Tam Paket Eğitim, tercüme, konaklama hizmetleri ve şirket ziyaretlerini içerir.

Konaklama:Öğrenciler şehir içinde bulunan apart otellerde konaklayacaklardır. Odalar çift kişiliktir ,iki yatak, banyo, mutfak ve havalandırma mevcuttur.Tek kişi kalma talepleri erken kayıtlarda ekstra ödeme ile karşılanabilir.

Kayıt işlemleri : Firenze Eğitim Danışmanlığı tarafından ücretsiz olarak takip edilir.

Son Kayıt Tarihi: Tavsiye edilen son kayıt tarihi Nisan sonudur. Programda yer olması durumunda daha ileriki tarihlerde de kayıt alınabilir.

Ödeme: Ödemeler, başvurumuz okul tarafından kabul edildikten sonraki 5 iş günü içinde yapılır.

Vize işlemleri için lütfen Firenze Eğitim Danışmanlığından bilgi alınız.

Başvuru: Firenze Eğitim Danışmanlık
M.E.B İtalyanca ve İspanyolca Dil Merkezi
Bağdat Caddesi Yener apt. 374 / 5Şaşkınbakkal - İstanbul
tel 216 3022455 fax 216 3025448
e-mail: firenze@firenze.com.tr
http://www.firenze.com.tr/

Hiç yorum yok: