IED Fashion & Luxury Design




Moda ve Lüks Tasarım IED Venedik Yaz Okulu


Lüks tasarım ürünleri dünyasını kültürel, tarihi ve ekonomik açıdan derinlemesine inceleyen bu programda katılımcılar lüks ürünlerin üretiminden tüketimine kadar ki yolculuğunu örneklerle inceliyor. Tanınmış aksesuar, kadın, erkek giyimi ve mücevher markaların iletişim stratejileri ve pazarda konumlandırılması üzerinde duruluyor. Bu programın Venedik’te yer alması öğrencilerin İtalyan Modasında lüx consepte pazarlama gözü ile bakmasını sağlıyor. Bu program İtalyan Eğitiminde uzman Firenze Yurtdışı Eğitim Danışmanları tarafından Moda okulları öğrencilerine tavsiye edilmektedir.



- History of Fashion – Textile : New materials

– Design : A collection from idea to form

– Fashion Buyer and Retail

–Trend Portfolio and Colour Sheets

– Fashion Designer : New Icons of Contemporary Fashion

– Venice through Art, Design and Fashion

– Luxury : how to recognise it

– Marketing : Luxury positioning

– Jewellery Design

– Accessories : Forms and Materials


Süre: 3 hafta

Tarih:28 Haziran - 16 Temmuz 2010

Dil: İngilizce

Yer: Milano


Ücret:

Okul: 2100 EU

Konaklama: 900 EU

Tam Paket: 3000 EU

Tam Paket Eğitim, tercüme, konaklama hizmetleri ve şirket ziyaretlerini içerir.


Konaklama:Öğrenciler şehir içinde bulunan apart otellerde konaklayacaklardır. Odalar çift kişiliktir ,iki yatak, banyo, mutfak ve havalandırma mevcuttur.Tek kişi kalma talepleri erken kayıtlarda ekstra ödeme ile karşılanabilir.


Kayıt işlemleri : Firenze Eğitim Danışmanlığı tarafından ücretsiz olarak takip edilir.


Son Kayıt Tarihi: Tavsiye edilen son kayıt tarihi Nisan sonudur. Programda yer olması durumunda daha ileriki tarihlerde de kayıt alınabilir.Ödeme: Ödemeler, başvurumuz okul tarafından kabul edildikten sonraki 5 iş günü içinde yapılır.Vize işlemleri için lütfen Firenze Eğitim Danışmanlığından bilgi alınız.
Başvuru: Firenze Eğitim DanışmanlıkM.E.B İtalyanca ve İspanyolca Dil Merkezi Bağdat Caddesi Yener apt. 374 / 5Şaşkınbakkal - İstanbultel 216 3022455 fax 216 3025448 e-mail: firenze@firenze.com.tr http://www.firenze.com.tr/

Hiç yorum yok: