Domus Academy Cultural Tour of the best in Fashion in Milan

Milano moda dünyasının gizli kapıları sizin için açılıyor !
Milano moda tasarımcılarının yaratıcılıkları ile üretim kapasitesi ile, kaliteli kumaşlar ve konfesksiyon ile girişimcilerin yetenekleri ile ve parekende ve iletişim yenilikleri açısından İtalyan moda sisteminin beşiğidir.
Ünlü İtalyan moda markaları günümüzde yaşam tarzını restoranlara, eğelence mekanlarına, sanata ve mağaza mimarilerine de trendler ve tasarım aracılığı ile vurgularlar.Haute couture ve pret -a-porter tasarımcıların yoğunlukla Milano'da yer alması sayesinde markaların yaşam tarzına yansımaları en çok bu şehirde görülmektedir. Aksesuarlardan ev tekstiline, ses tasarımından otellere, boş zamanlar ve seyahat deneyimlerinden vücut bakımına bu yanısmalar görülmektedir.
Dersler, görüşmeler ve ziyaretlerle bu program Milano'nın eşsiz ruh halini keşfedebilirsiniz.
Kayıt işlemleri ve ücretsiz danışmanlık için Firenze Yurtdışı Eğitim'i 216 3022455 'ten ulaşabilirsiniz.
Ders Programı
Italian Fashion System
Fashion and Design in Milan
Fashion PR and events organization
Fashion Retails
Program Koordinatörü DIANA MARRONE Gazateci ve PR
2002 yılında pressrelesaseundercover ajansını kurarak şirketlere stratejik iletişim, lobicilik, organizasyon hizmetlerini profesyonel ve güçlü ilişkiler kurarak sürdürmektedir.İtalyan ve uluslararası firmalara Milano tasarım haftasında (Design Week) basın ilişkileri, ürünlerin tasarım ve üretim organizasyonları,tasarım sergileri organizasyonları alanlarında hizmet vermektedir. Merkezi Milano'da olmak üzere İtalya'da Roma, Bologna, Venedik, Torino'da ve Avrupa'da Londra, Paris, Münih,Berlin ve Barselona'da şubeleri bulunmaktadır.
Yer: Milano

Tarih: 30 Haziran - 10 Temmuz 2009

Dil: İngilizce veya İtalyanca

Ücret: 1200 EU + %20 VAT

Kayıt işlemleri İtalya'da Uzman Firenze Yurtdışı Eğitim tarafından yapılmaktadır. Firenze Yurtdışı Eğitim ücretsiz danışmanlık hizmeti kapsamında İtalyan vizesi asistanlığı da vardır.İtalya'da eğitim öncesi günlük İtalyanca seviyesine sahip olmak isteyen katılımcılar Firenze Dil Merkezine başvurarak grup veya bireysel derslerle kısa sürede günlük İtalyanca'ya sahip olabilirler.

Hiç yorum yok: