Domus Academy Introduction to Interior Design

İç mimari sanat tarihi, mimari ve yaşam ile güçlendirilmiş dil ve formları kullanarak sanat, moda ve endüstriyel tasarımın stil ve trendlerinin gelişimini sağlamaktadır. Bu program öğrencilere ikili tasarım çerçevesini tanıtmayı ve mimarlık ve sanat tarihinin ana evrelerini dokunarak inceleme fırsatı sağlamaktadır. Daha sonra çağdaş senaryolarla bağlayarak iletişim dilleri, çözümler ve tekliflere etkilerini inceleyeceklerdir.

Ücretisiz kayıt işlemleri için İtalya'da Eğitim'de uzman Firenze Yurtdışı Eğitm'e 216 3022455 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz.

Ders Programı

interior design history and trends

methodology, materials and technology

marketing and communication

interior design solutions

Proje Lideri: ANTONELLA DEDINI

Antonella Dedini is responsible of the Architecture Department and the Director of the Master Course in Interior and Living Design at Domus Academy. She’s former director of the Milan based IDI’AC Interior Design Institute e Ateneo Creativo - Scuola Superiore di Pubblicità e Comunicazione. Since 1995, she is partner, with Ivan D’Agostini, of the Dedini - D’Agostini architectural studio. Working on both architectural and interior design commissions, she currently has projects underway in Italy, Kenya, Morocco, Japan and Moscow.

Yer: Milano

Tarih: 30 Haziran - 10 Temmuz 2009

Dil: İngilizce veya İtalyanca

Ücret: 1200 EU + %20 VAT

Kayıt işlemleri İtalya'da Uzman Firenze Yurtdışı Eğitim tarafından yapılmaktadır. Firenze Yurtdışı Eğitim ücretsiz danışmanlık hizmeti kapsamında İtalyan vizesi asistanlığı da vardır.

İtalya'da eğitim öncesi günlük İtalyanca seviyesine sahip olmak isteyen katılımcılar Firenze Dil Merkezine başvurarak grup veya bireysel derslerle kısa sürede günlük İtalyanca'ya sahip olabilirler.


Başvuru: Firenze Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
M.E.B. İtalyanca ve İspanyolca Dil Merkezi
Bağdat Caddesi Yener apt. 374 / 5 Şaşkınbakkal - İstanbul
tel 216 3022455 fax 216 3025448
firenze@firenze.com.tr
http://www.firenze.com.tr/

Hiç yorum yok: