Domus Academy Working on Fashion Trends Yaz Okulu

Trendleri anlamak, analiz etmek ve onları görsel projelere dönüştürmek en az bir moda projesinin planlanması ve pazara çıkarılması kadar önemli bir araçtır. Bu program trend haritaları çıkartmayı ve onları görsel projelere dönüştürecek adımları öğretmektedir.

Bu program Moda ve Endüstriyel Tasarımcılara, gazetecilere, görsel tasarımcılara, Marka danışmanlarına, vitrin tasarımcılarına ,stil danışmanlarına, düğün ve davet organizatörlerine önerilmektedir.

Kayıt işlemleri İtalya'da uzman Firenze Yurtdışı Eğitim tarafından ücretsiz olarak yapılır.

Program koordinatörü Annagemma Lascari http://www.annagemmalascari.com/


Proje Koordinatörü Simona Segre Reinach

Kültürel antropolog. Iulm'da ve IUAV'da ders vermektedir. Fashion Theory: The Journal of Dress, Body & Culture Oxford yayınının danışman kurulunda görev almıştır. Bİr çok makale ve 3 kitap yayınlamıştır. Bular Mode in Italy. Una lettura antropologica (Guerini 1999), La Moda. Un introduzione (Laterza 2005) Orientelismi. La moda nel mercato globale. Manuale di sociologia, comunicazione e cultura della moda (Meltemi 2006)

Prof. Sylvia Yanagisako (Stanford University) ve Prof. Lisa Rofel (University of California Santa Cruz) ile birlikte The new silk road konusunda Çin'de bir araştırmalarda bulunmaktadır.

Simona Segre Reinach kitaplarını incelemek için tıklayınız.

Çalışmaları için tıklayınız

Ders Programı

fashion trends

research of the sources from the world of cinema to the press,

the web, celebrities as forms of trends

interpretation and synthesis of the trends themes

cahiers de tendences (trend books).

Yer: Milano

Tarih: 30 Haziran - 10 Temmuz 2009

Dil: İngilizce veya İtalyanca

Ücret: 1200 EU + %20 VAT

Kayıt işlemleri İtalya'da Uzman Firenze Yurtdışı Eğitim tarafından yapılmaktadır. Firenze Yurtdışı Eğitim ücretsiz danışmanlık hizmeti kapsamında İtalyan vizesi asistanlığı da vardır.
İtalya'da eğitim öncesi günlük İtalyanca seviyesine sahip olmak isteyen katılımcılar Firenze Dil Merkezine başvurarak grup veya bireysel derslerle kısa sürede günlük İtalyanca'ya sahip olabilirler.

Hiç yorum yok: