Domus Academy Fashion Styling Yaz Okulu





Katılımcılara Fashion Styling'in ana öğeleri olan moda dergileri, defileler, televizyon ve medya, fotoğrafçılar, mankenler ve güzellik, moda imajlarının yaratılması ve koordinasyonu ile ilgili 360 derecelik bir bakış sağlar. Pırıltılı imaj danışmanlığı dünyasında yer alacak profesyonel danışmanlar yetiştirmeyi planlar.
Ders programı
Contentsfashion and beauty trends
Photography trends
wardrobe keepers for fashion shootings
wardrobe keepers for TV and media
coordination of fashion images
the personal stylist

Program koordinatörü Annagemma Lascari http://www.annagemmalascari.com/


Proje Koordinatörü Ildo Damiano moda ve kostüm editörüdür. İtalya'nın en ünlü dergileri olan Vanity Fair, V&S, Elle, Jack,Madame Class (V.I.P Editor), D Repubblica, L'una'da editörlük ve moda danışmanlığı yapmaktadır. Ayrıca Mario Valentino, Trussardi Jeans, RayBan, Versace Young, Monclair, Phard reklam kampanyaları ve katalogları için imaj danışmanlığı yapmaktadır. Aldo Coppola, Brums Junior gibi bir çok markanın defileleri için imaj danışmanlığı yaomaktadır. Ayrıca İtalyan televizyonlarında yayınlanan Moda (LA7 Channel), Tribe Generation ve Modapolis programlarının moda danışmanlığını yapmaktadır.


Ildo Damiano'nun Dolce & Gabana defilesi için yorumlarını dinlemek için tıklayınız

Ildo Damiano'nun menstyle.it de yayınlanan Vanity Fair dergisinden yazısını okumak için tıklayınız.


Yer: Milano

Tarih: 30 Haziran - 10 Temmuz 2009

Dil: İngilizce veya İtalyanca

Ücret: 1200 EU + %20 VAT


Kayıt işlemleri Firenze Yurtdışı Eğitim tarafından yapılmaktadır. Firenze Yurtdışı Eğitim ücretsiz danışmanlık hizmeti kapsamında İtalyan vizesi asistanlığı da vardır.
İtalya'da eğitim öncesi günlük İtalyanca seviyesine sahip olmak isteyen katılımcılar Firenze Dil Merkezine başvurarak grup veya bireysel derslerle kısa sürede günlük İtalyanca'ya sahip olabilirler.

Hiç yorum yok: