Üniversite Öğrencilerine Yaz Tatili Önerileri

Üniversite yılları insan hayatında yaz tatilinin uzun olduğu son yıllardır. İş hayatı başlayınca yaz tatilleri bir yada birkaç hafta sürer. Üniversite öğrencileri uzun süren yaz tatillerini kariyer planlarına uygun değerlendirirlerse mezuniyetlerinde sonra kariyer seçimlerinde doğru kararlar verirler. Ayrıca zenginleştirdikleri CVleri ile iş başvurularına rakiplerinden bir kaç adım öne geçerler.

Üniversite öğrencileri yaz tatillerini nasıl değerlendirebilirler:

1- Yurtdışında Yabancı Dil Programları

Yıl boyunca kurslarda öğrencilen yabancı dili bir kaç seviye ileri taşımak için 1 - 2 -3 aylık İtalya, İspanya, İngiltere, Fransa, Malta, Meksika, Küba 'daki dil programlarına katılabilirler.

2 - Yaz Kariyer Programları

Yaz Kariyer Programları yurtdışında bulunan üniversiteler tarafından verilen kısa dönem yaz okullarıdır. Sektörle iş birliği yapılarak hazırlanır. Sektörden gelen profesyonel eğitimciler ders verirler. Tasarımın her alanında, yönetim, pazarlama vb gibi alanlardaki yaz kariyer programları çeşitli seviyelerdedir.

Yaz Kariyer programları öğrencilere yurtdışı eğitiminin bir ön izlemesini sunar. Master yapmak istedikleri alanı veya kariyer yapmak istedikleri alanı deneme imkanı verir. Ayrıca tüm dünyadan gelen öğrencilerle tanışıp network kurmalarını sağlar.

3 - Yurtdışında Staj Programları

Yurtdışında bulunan dil okullarının işe yerleştirme departmanları ile çeşitli sektördeki şirketlerde staj yapabilirsiniz. Geellikle bu programlar dil programları ile birleştiğinden aynı zamanda dil seviyeniz gelişerek yurtdışında iş tecrübesi sağlayabilirsiniz.

4 - Hızlandırılmış İtalyanca & İspanyolca Kursları

Yaz tatilini İstanbul'da geçirecekler Firenze Dil Merkezi tarafından verilen hızlandırılmış İtalyanca ve İspayolca Programlarına katılarak hızlı bir şekilde İtalyanca veya İspanyolca öğrenebilirler.

Siz de yaz tatilinizi kariyer yatırımına dönüştürmek için Firenze Yurtdışı Eğitimi 216 3022455'ten arayarak veya firenze(ad)firenze.com.tr adresine mail atarak eğitim danışmanlarımızla görüşebilirsiniz. Ücretsiz danışmanlık hizmetinden yararlanarak sizin için en uygun programı bulabilir ve kendinize yatırım yapmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok: